Skip to main content

Øg dit aktivitetsniveau og velvære

ZOLES inviterer dig til at tage skridtet ind i en verden, hvor hver dag er fyldt med muligheder, ikke begrænsninger.

Øget mobilitet og komfort i hverdagen

Tilpasset støtte der føles naturlig

I takt med at vi bliver ældre, bliver vores fødders behov for støtte og komfort mere nødvendig. Når man er kommet op i årene, bliver det endnu vigtigere at tage godt vare på sine fødder. Fødderne har båret på én gennem mange år, og aldersrelaterede forandringer begynder at vise sig. Ved hjælp af en 3D-scanning og avanceret biodynamisk analyse skaber vi såler, der giver den ultimative komfort og støtte.

Personlig tilpasning hjælper med at aflaste trykket på smertefulde områder, forbedre fodstillingen og fremme en mere naturlig gangart.

Komfort og stødabsorbering

Fedtet i trædepuderne under forfoden er desværre noget, der gradvist forsvinder med alderen. ZOLES såler er derfor lavet af materialer, der er stødabsorberende og giver ekstra komfort.

Prøv at scanne foden her

Aldersrelaterede udfordringer med fødderne

Er du gået en skostørrelse op de senere år, så er det ikke skoproducenten, der laver mindre sko. Det skyldes en nedsunken forfod og en svang, der falder for meget ned, når du træder ned på foden. Det forlænger foden og giver en bredere forfod.

Nedsunken forfod kan give smerter under trædepuderne, fordi blodårer og nerver kommer i klemme. En ZOLES sål løser problemet med en pelotte (en pude) under svangen præcist placeret lige før trædepuderne. 

Falder svangen for meget ned og indad, kaldes det overpronation. Den skæve bevægelse kan trække videre op gennem kroppen og give smerter og ubehag i akillessenen, knæ, hofte og lænd. Hver ZOLES sål er skræddersyet til at korrigere din fodstilling så du ikke overpronerer. 

Tag et skridt ind i en verden af komfort

Aktivitet er nøglen til et sundt liv, også når man bliver ældre. Med ZOLES såler vil du opleve en mærkbar forskel. Mindre smerte og øget komfort betyder, at du kan nyde længere gåture, være mere aktiv med familie og venner, og generelt have en mere aktiv og tilfredsstillende hverdag.

Smertefri bevægelse

ZOLES specialdesignede indlægssåler sikrer individuel støtte for aktiv og smertefri bevægelse.

Stødabsorbering

Øger stødabsorbering og skåner fødder, knæ, ben og ryg.

Lavet til din sko

Det er vigtigt, at sålen og fodtøjet er et godt match, da begge dele skal understøtte foden i dets bevægelse.

“Har fået et par såler som kan passe ned i alle mine forskellige sko og sålerne har tidligere sparet mig for en operation”

Helene Rosendahl